Remeha ventilator met comfortklep, met pakking

119,83

Dit is een gereviseerd onderdeel van Jurrenco. Wij zijn al 25 jaar actief met gereviseerde elektronica en ventilatoren. Op de gereviseerde onderdelen met een REVISIE-OK label wordt 3 jaar garantie gegeven. Voor meer Remeha onderdelen zoek bij onderdelen/cv onderdelen.        Prijs is excl. B.T.W.

Dit onderdeel wordt toegepast in: Remeha – Optimum W23. het gereviseerde onderdeel wordt met een nieuwe pakking geleverd.

 

Artikelnummer: 20410 Categorie: Tags: , , , ,

Remeha ventilator met comfortklep, met pakking, S39771

De remeha W23s/c is een verbeterd rendement gaswandtoestel met de Remeha met comfortklep Ventilator met pakking, die in twee uitvoeringen verkrijgbaar is:
a) remeha W23s – zonder ingebouwde warmwatervoorziening(Solo-uitvoering).
b) remeha W23c – met geïntegreerde warmwatervoorziening (Combi-uitvoering).
Het toestel is gekeurd op de essentiële eisen van de onderstaande richtlijnen:
– Gasrichtlijn nr. 90/396/EEG
– Rendementsrichtlijn nr. 92/42/EEG
– EMC-richtlijn nr. 89/336/EEG

Een unieke watergekoelde, voorgemengde brander zorgt voor een lage NOx- en CO-emissie, waarmee ruimschoots het predicaat ‘Schonere Verbranding’ gehaald wordt. Een gesloten luchtkast maakt dat plaatsing in vrijwel elke beschikbare ruimte mogelijk is.
De remeha W23c is voorzien van de Remeha met comfortklep Ventilator met pakking en een platenwarmtewisselaar voor een snelle warmwaterlevering. Dit toestel
voldoet aan de GIW-eisen en is in het bezit van het nieuwe Gaskeur CW (toepassingsklasse 3, zie voor toelichting het bovenstaand kader).
Elke remeha W23s/c wordt voor aflevering m.b.v. een testcomputer gecontroleerd zodat een goed functioneren gewaarborgd is.

De remeha W23s/c is in een gesloten luchtkast geplaatst, waardoor warmteverliezen en het geluidsniveau tot een minimum beperkt blijven.
De warmtewisselaar is vervaardigd uit één stuk gietaluminium en is voorzien van een gloeibus voor een optimale geleiding van de rookgassen.
Een watergekoelde voorgemengde brander zorgt voor een optimale verbranding. Een rookgasafvoerventilator zorgt voor de afvoer van de
rookgassen en de toevoer van de verbrandingslucht. De gas- en wateraansluitingen zijn overzichtelijk aan de onderzijde van het toestel aangebracht. De verbrandingsluchttoevoer en rookgasafvoer bevinden zich op standaard maatvoering aan de bovenzijde van het toestel.
Het toestel is toepasbaar in gesloten en open opstelling. In de gesloten opstelling kan gebruik worden gemaakt van een standaard geveldoorvoerset, horizontale dakdoorvoerset of verticale dakdoorvoerset.

Staat

Nieuw, Revisie-OK

Scroll naar top