Retour & Teruggave

  • U kunt bestelde onderdelen binnen 30 dagen vanaf factuurdatum retourneren. Dit kan enkel na voorafgaande communicatie met ons. Omdat onze logistiek partner wekelijks zeer veel onderdelen verwerkt kan het niet gegarandeerd worden dat een retour zonder voorafgaande melding word opgemerkt en automatisch zal worden verwerkt.
  • U kunt enkel ongebruikte onderdelen naar ons retourneren. Vanaf het moment dat u het onderdeel gebruikt vervalt het retourrecht. Mankeert er iets aan het product? U kunt dan een beroep doen op onze 5 jarige productgarantie. Blijkt dat het onderdeel niet is gebruikt dan wordt de aanschafprijs van het onderdeel binnen 5 werkdagen terug betaald met aftrek van de verzendkosten.

Defect onderdeel binnen de garantietermijn

  • Ondanks onze grote aandacht voor de kwaliteit van het onderdeel kan het voorkomen dat een geleverd onderdeel niet goed functioneert door bijvoorbeeld transportschade. Meld dit direct na ontvangst bij ons zodat wij u kunnen voorzien van een vervangend onderdeel.
  • Gaat uw onderdeel binnen de garantie termijn defect? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u zo snel mogelijk van een vervangend onderdeel voorzien. Wij crediteren enkel een defect onderdeel indien wij geen vervangend onderdeel kunnen leveren. In dat geval ontvangt u in de eerste 3 jaar van uw garantietermijn 100% vergoeding van het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten). Het 4e jaar ontvangt u 66% van uw aankoopbedrag en in het 5e jaar 33% van uw aankoopbedrag.
  • Een onder garantie aangeboden onderdeel dient voorzien te zijn van een duidelijke en complete foutomschrijving en voorzien te zijn van een deugdelijke verpakking. Een door transport beschadigd onderdeel kunnen wij niet accepteren binnen onze productgarantie.

Het vervangende onderdeel lost uw storing niet op

  • Onze onderdelen zijn nadrukkelijk niet bedoeld om een diagnose te stellen. Omdat onze webshop op de professional gericht is gaan wij er vanuit dat als u bij ons een service onderdeel bestelt, u vooraf een goede diagnose heeft gesteld aan uw klimaatinstallatie en het huidige onderdeel als zijnde defect heeft geconstateerd. Het is daarom niet mogelijk een onderdeel te retourneren dat reeds geplaatst is geweest; zodra het onderdeel geplaatst is geweest vervalt uw retourrecht. Mankeert er iets aan het onderdeel door transportschade? U kunt dan een beroep doen op onze productgarantie. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een vervangend onderdeel.
Winkelwagen
Scroll naar top

🎉 Feestdagen Update!

22-12: Vanaf 12:30 zijn wij gesloten i.v.m. de feestdagen. 

Vanaf 2-1: We zijn terug en klaar om uw bestellingen met frisse energie te vewerken!