Agpo Domina F124E ventilator

70,25

Een refurbished onderdeel van Jurrenco. Wij zijn al 25 jaar actief met elektronica en ventilatoren. Op onze onderdelen wordt 3 jaar garantie gegeven. Voor meer onderdelen zoek op onze website bij onderdelen/cv onderdelen.           Prijs is excl. B.T.W.

Agpo Domina F124E ventilator

Problemen met de Agpo Domina F124E ventilator

Tapwater niet stabiel.
ik meng tot ik lekkere temp heb om te douchen. maar het water wordt stukken heter (dat ik mijn hoofd of rug verbrand) dan ingesteld en lauwer dan ingesteld. heb uitgeprobeerd met het lauw water.dat duurde zo lang dat ik dacht dat de ketel uit was gevallen. ook is er waterdruk verschil erbij.(tapwater keer op 45 gezet denk dan hoef ik niet te mengen maar zelfde probleem. heb toen ook het verschil van temp gemeten in 1 tapbeurt met tijdsverschil van nog geen 5 minuten met het opvangen van het water in een glas. met mij hobby tempmeter verschil van 20 graden. ik weet kan een paar graad schelen.1 was ergens in de 30 de ander was ergens inde 50 graden)

Verwarmen:

moeizaam op temp komen in de woonkamer.om van 17 graden naar 19 graden te komen doet ie zeker een uur over. hoe lang precies weet ik niet want ben vaak al weg en dan staat de thermostaat op 18 en niet vragend.
bijwarmen doet hij ook niet goed. s’middags (rond 13 uur) kom ik thuis en kan ik zien dat de verwarmingswater op ong 45 staat niet werkend. als ie aanslaat verwarmt ie voor 1 minuut tot rond de 55/60 graden en pompt 15 minuten door. rond 16uur is dit nog ong. 30 en ong. 50 graden. de radiatoren zijn dan lauw en kan ze gewoon stevig vastpakken voor langer dan 10 minuten. en dan ervaar ik ook kou.
dit gebeurt ook bij 21 graden 20 graden 23 graden.

sinds december komt er een herrie van de Agpo Domina F124E ventilator af wat niet normaal is.de hele dag erin zitten gaat niet eens want na 3 of 4 uurtjes die herrie te hebben gehoord lig ik met migraine op bed.de herrie komt wanneer hij gas stookt en de tijd na ventileert. ook is de gasvlam niet mooi blauw maar vaak erg orange.
s’ochtends voor het werk temp hoger zetten is zekerheid voor koppijn en vaak gevolgd door migraine.
s’nachts als de ketel de temp wil behouden en aan slaat met zoveel herrie word ik er wakker van. verschillende tijden.

Staat

Nieuw, Revisie-OK

Winkelwagen
Scroll naar top