Remeha Quinta 45 /s/pro ventilator 80W, S101725

Home/Revisie Onderdelen CV ketels/Remeha/Remeha Quinta 45 /s/pro ventilator 80W, S101725

Remeha Quinta 45 /s/pro ventilator 80W, S101725

152,89

Waardering 4.50 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen

Dit is een gereviseerd onderdeel van Jurrenco. Wij zijn al 25 jaar actief met gereviseerde elektronica en ventilatoren. Op de gereviseerde onderdelen met een REVISIE-OK label wordt 3 jaar garantie gegeven. Voor meer Remeha onderdelen zoek bij onderdelen/cv onderdelen.        Prijs is excl. B.T.W.

Dit onderdeel wordt toegepast in: Remeha – Quinta Pro 45

SKU: 20440 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Remeha Quinta 45 /s/pro ventilator 80W

De Remeha Quinta 45 /s/pro ventilator 80W worden gebruikt in de hoog rendement c.v. toestellen voor wand-montage. De toestellen zijn gekeurd op de essentiële eisen van onderstaande richtlij-nen: – Gastoestellenrichtlijn nr. 90/396/EEG- Rendementsrichtlijn nr. 92/42/EEG- EMC richtlijn nr. 89/336/EEG- Laagspanningsrichtlijn nr. 73/23/EEG – Richtlijn drukapparatuur nr. 97/23/EEG (art.3, lid3).CE identificatienummer Remeha Quinta 25/28/30/35: 0063BL3253NOx-besluit: BL001

De speciaal ontwikkelde gietaluminium warmtewisselaar is geschikt voor terugwinning van zowel voelbare als latente warmte uit de rookgassen. Door het hoge rendement voldoet het toestel ruimschoots aan de eisen van het label Gaskeur HR 107. Een gas-/luchtregeling via de Remeha Quinta 45 /s/pro ventilator 80W, in combinatie met een volledig voorgemengde brander zorgt er tevens voor dat lage NOx-en CO-emissies bereikt worden, waarmee de grenswaarden voor Gaskeur ‘Schonere Verbranding’ duidelijk onderschreden worden. Een gesloten luchtkast maakt plaatsing in vrijwel elke beschikbare ruimte mogelijk. Het toestel is geschikt voor het stoken van alle kwaliteiten aardgas en propaan. Het vermogen kan volledig modulerend (100 – 20%) worden geregeld door daarvoor geschikte OpenTherm regelaars. Daarnaast kan het toestel weersafhankelijk worden geregeld met behulp van de modulerende regelaars Remeha Celcia, rematic® 2945 C3K of met behulp van de interne stooklijn die werkt met de buitentemperatuur-sensor (optie) samen met een kamerthermostaat. Elke Remeha ventilator Quinta 25/28/30/35 wordt voor aflevering uitgebreid gecontroleerd, zodat een goed functioneren gewaarborgd is. De Remeha Quinta is standaard voorzien van een boilerregeling en kan in combinatie met één van de Remeha voorraadboilers een ruime hoeveelheid warm water leveren.

Het toestel is voorzien van een gesloten bemanteling die tevens als luchtkast dient. Met behulp van de ventilator wordt lucht naar binnen gezogen. Aan de inlaatzijde van de ventilator is een venturi geplaatst waar het gas wordt ingespoten. Afhankelijk van de instellingen en de heersende watertemperaturen, gemeten door de temperatuursensoren, wordt het toerental van de ventilator geregeld. De venturi zorgt vervolgens voor de gas / luchtkoppeling, d.w.z. dat de hoeveelheid gas precies op de hoeveelheid lucht wordt afgestemd. Hierdoor ontstaat een optimale verbranding over het gehele belastingbereik.

Extra informatie

Staat

Nieuw, Revisie-OK