Remeha Optimum W23 aansluitdoos (incl. bedrading)

Home/Revisie Onderdelen CV ketels/Remeha/Remeha Optimum W23 aansluitdoos (incl. bedrading)

Remeha Optimum W23 aansluitdoos (incl. bedrading)

Uitverkocht

Dit onderdeel wordt toegepast in: Remeha – Optimum W23

SKU: 31129 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Remeha Optimum W23 aansluitdoos (incl. bedrading)

De remeha W23s/c is een verbeterd rendement gaswandtoestel met de Remeha Optimum W23 aansluitdoos (incl. bedrading), die in twee uitvoeringen verkrijgbaar is:
a) remeha W23s – zonder ingebouwde warmwatervoorziening(Solo-uitvoering).
b) remeha W23c – met geïntegreerde warmwatervoorziening (Combi-uitvoering).
Het toestel is gekeurd op de essentiële eisen van de onderstaande richtlijnen:
– Gasrichtlijn nr. 90/396/EEG
– Rendementsrichtlijn nr. 92/42/EEG
– EMC-richtlijn nr. 89/336/EEG
en voldoet aan de volgende richtlijnen:
– Laagspanningsrichtlijnnr. 73/23/EEG
– Machinerichtlijn nr. 89/392/EEG
CE-identificatienummer remeha W23s/c: 63AQ 6520.
Een unieke watergekoelde, voorgemengde brander zorgt voor een lage NOx- en CO-emissie, waarmee ruimschoots het predicaat ‘Schonere Verbranding’ gehaald wordt. Een gesloten luchtkast maakt dat plaatsing in vrijwel elke beschikbare ruimte mogelijk is.
De remeha W23c is voorzien van de Remeha Optimum W23 aansluitdoos (incl. bedrading) en een platenwarmtewisselaar voor een snelle warmwaterlevering. Dit toestel
voldoet aan de GIW-eisen en is in het bezit van het nieuwe Gaskeur CW (toepassingsklasse 3, zie voor toelichting het bovenstaand kader).
Elke remeha W23s/c wordt voor aflevering m.b.v. een testcomputer gecontroleerd zodat een goed functioneren gewaarborgd is.

De remeha W23s/c is in een gesloten luchtkast geplaatst, waardoor warmteverliezen en het geluidsniveau tot een minimum beperkt blijven.
De warmtewisselaar is vervaardigd uit één stuk gietaluminium en is voorzien van een gloeibus voor een optimale geleiding van de rookgassen.
Een watergekoelde voorgemengde brander zorgt voor een optimale verbranding. Een rookgasafvoerventilator zorgt voor de afvoer van de
rookgassen en de toevoer van de verbrandingslucht. De gas- en wateraansluitingen zijn overzichtelijk aan de onderzijde van het toestel aangebracht. De verbrandingsluchttoevoer en rookgasafvoer bevinden zich op standaard maatvoering aan de bovenzijde van het toestel.

Extra informatie

Staat

Nieuw, Revisie-OK