Intergas KK ventilator HRE torin 74507, met tunnel

80,99

Intergas KK ventilator HRE torin met tunnel, een gereviseerd onderdeel van Jurrenco. Deze is al 25 jaar actief met gereviseerde elektronica en ventilatoren. Op de revisie onderdelen wordt 3 jaar garantie gegeven. Voor meer Intergas onderdelen zoek bij onderdelen/cv onderdelen.

Ventilator met geïntegreerde tunnelventuri voor HRE
Intergas nr.: 074507
Artikelnummer: 20331 Categorie: Tags: , , , , , ,

De Intergas Kombi Kompakt HR (Hoog Rendement) gaswandketel warmt water op voor zowel warm water uit de kraan als voor de radiatoren van de centrale verwarming. Hoog Rendement betekent dat de ketel zuinig is met gas. Zuinig met gas komt o.a. doordat de ketel geen waakvlam heeft. Pas op het moment dat de kamerthermostaat warmte vraagt of als u warm water gebruikt, slaat de ketel aan. Bij de berekening van de installatie zijn de slaapkamers uitgerekend op 18°C (vroeger zelfs 15°C) als het in de woonkamer 22°C is. Stelt u de kamerthermostaat 2 graden lager in op 20°C, dan zal het in slaapkamer ook twee graden kouder worden, dus in dit geval 16°C of 13°C. Verwarming De pomp in de ketel zorgt ervoor dat het water in uw cv-radiatoren circuleert. U regelt de temperatuur van uw Intergas KK ventilator HRE torin met tunnel in de woonkamer met de kamerthermostaat. Let op: er moeten altijd minstens twee radiatoren helemaal openstaan, waarvan één in de woonkamer.

Storingen

Storingen die u zelf kunt oplossen Er treedt een storing in de Intergas KK ventilator HRE torin met tunnel 1 op als het getal in het display staat te knipperen en boven de resetknop een rood lampje brandt. Bel niet gelijk BONARIUS SERVICE. De ketel is vaak weer in te schakelen door onderstaande vetgedrukte handelingen uit te voeren. Er verschijnt niets op het display (geen stroom) ! Controleer of de stekker in het stopcontact zit en of de zekeringen in de meterkast niet zijn doorgebrand. Resetknop indrukken. Ketel is uit (een kort rood streepje in het uitleesvenster) !Inschakelen door op de groene aan/uit knop te drukken. ! Controleer ook de volgende zaken: • zit er voldoende water in de installatie? • staat de kamerthermostaat hoog genoeg? • staat de gaskraan open? • zit er lucht in de installatie? • staan er voldoende radiatoren open?

Code:

Knipperende E F  spanningspiek van de elektra, komt zelden voor, reset indrukken. Problemen met warm water Het duurt lang voordat ik warm water heb ! Schakel de tapcomfort stand in. De ketel houdt in dat geval een buffer warm water aan. Zet de kamerthermostaat op 16°C of hoger. Ik heb wel warm water in de keuken, maar niet in de douche ! Controleer de douchekop en het zeefje in de douchekop op kalkafzetting. Ik heb een andere douchekop gemonteerd en nu wordt het water niet warm ! Een gewone douchekop laat 12 liter water per minuut door, een spaarkop slechts 6 liter per minuut. Door kalkvervuiling kan deze spaardouche te weinig water vragen, waardoor de ketel niet aanslaat. Problemen met de centrale verwarming A

Radiator

Radiator wordt afwisselend warm en koud of blijft lauw ! Dat is normaal als u een eigen cv-ketel heeft. Wanneer de woonkamer de op de kamerthermostaat ingestelde temperatuur heeft bereikt, zal de ketel uitschakelen ongeacht of de radiatoren wel of niet helemaal warm zijn. Radiator(en) in de slaapkamers worden niet of niet goed warm ! Wanneer de woonkamer de op de kamerthermostaat ingestelde temperatuur heeft bereikt, zal de ketel uitschakelen, ongeacht of andere vertrekken wel of niet warm zijn. Oplossing: 1. de kamerthermostaat hoger zetten 2. de radiator(en) in de slaapkamers helemaal opendraaien 3. eventueel die radiatoren ontluchten. De Radiatoren worden warm of tijdens of na het tappen van warm water ! Bezoek monteur noodzakelijk. Geluid en geborrel in radiatoren en leidingen ! Controleer op de drukmeter of de druk in de installatie niet te laag is.

Staat

Nieuw, Revisie-OK

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Intergas KK ventilator HRE torin 74507, met tunnel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top