Atag Sam ventilator 230VAC

144,63

Een refurbished onderdeel van Jurrenco. Wij zijn al 25 jaar actief met elektronica en ventilatoren. Op onze onderdelen wordt 3 jaar garantie gegeven. Voor meer onderdelen zoek op onze website bij onderdelen/cv onderdelen.           Prijs is excl. B.T.W.

Artikelnummer: 20280 Categorie: Tags: , , ,

Atag Sam ventilator 230VAC, S4310520

Dankzij eigen ontwikkelingen op het gebied van reparatie en testfaciliteiten zijn wij in staat ook deze producten optimaal te hergebruiken tegen een aantrekkelijke prijs. Wat houdt hergebruiken nu eigenlijk in? Niet alleen kijken wij naar het defecte deel van een onderdeel. Vaak worden storingsgevoelige componenten op voorhand vervangen. Hierdoor bent u zeker van een kwalitatief uitstekend product. Niet voor niets ontvangt u een jaar volledige garantie op de Atag ventilator 230 VAC S4310520.

Lerancierscode: S4310520
Product soort: Ventilator 230 VAC
Leverbaar: Nieuw / Gereviseerd
Garantie: 1 jaar
Direct leverbaar

Jurrenco Verwarmingstechnieken houdt zich bezig met revisie en verkoop van onderdelen en systemen op het gebied van verwarming, ventilatie en zonne energie. En levert aan particulieren en bedrijven, waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staat.

De ATAG Blauwe Engel  is een gesloten condenserend en modulerend CV-toestel dat met of zonder warmwatervoorziening is  uitgevoerd.

De ingebouwde ventilator zuigt de verbrandingslucht van buiten aan en zorgt voor een volledige voor menging van gas en lucht. Het gasmengsel wordt door de keramische brander geleid, die boven de warmtewisselaar is geplaatst. Dankzij de geringe vlamhoogte is een compacte constructie mogelijk. Nadat de verbrandingsgassen de roestvast stalen warmtewisselaar gepasseerd zijn, worden deze naar buiten afgevoerd.

De sifon voert het gevormde condenswater af. Een toestel dat uitgevoerd is met een geïntegreerde warmwatervoorziening is aan de rechterzijde voorzien van een boiler met een thermostatisch mengventiel, dat voor een constante watertemperatuur van 60°C zorgt.
De regeling reageert op de warmtebehoefte van de verwarmingsinstallatie en/of de warmwatervoorziening. Hiermee wordt gestreefd naar een zo laag mogelijke belasting, waarbij het rendement maximaal is. Het toestel is voorzien van een elektronische ontsteking en een energiebesparende pompschakeling, waardoor onnodig energieverbruik wordt voorkomen. Verder zal het toerental van de circulatiepomp zich afstemmen op de benodigde snelheid voor de installatie.

Staat

Nieuw, Revisie-OK

Scroll naar top