Agpo/Ferroli Print DBM05 Megalux, 3293416

115,70

Een refurbished onderdeel van Jurrenco. Wij zijn al 25 jaar actief met elektronica en ventilatoren. Op onze onderdelen wordt 3 jaar garantie gegeven. Voor meer onderdelen zoek op onze website bij onderdelen/cv onderdelen.           Prijs is excl. B.T.W.

Artikelnummer: 31095 Categorie: Tags: , , , , , , , ,

Agpo/Ferroli print DBM05 megalux

De MegaDens 3 222, 4 226 en 5 231 zijn moderne hoog-rendement combi-toestellen, die zowel warm tapwater leveren als warmte voor de cv-installatie.
Het toestel is voorzien van de meest moderne technieken, die ervoor zorgen dat zowel het gasverbruik als het elektriciteits verbruik onder alle omstandigheden zo laag mogelijk blijven. Tevens zorgen de nieuwe technieken ervoor dat er een minimum aan onderhoud behoeft te worden uitgevoerd en dat de levensduur van het toestel wordt verlengd. Door de Agpo/Ferroli print DBM04C regeling wordt de meest optimale energietoevoer bepaald, rekening houdend met het type woning en soort installatie.
Bij een warmtevraag ontsteekt het toestel automatisch en, afhankelijk van de benodigde hoeveelheid warmte, voert het toestel zijn vermogen op of verlaagt het juist. Bij een gelijktijdige warmtevraag van de cv-installatie en warm water heeft de levering van warm water voorrang.

A-code: Alarmcode

Bij deze storing dient de oorzaak ervan opgelost te worden, waarna de resettoets van de Agpo/Ferroli print DBM04C ingedrukt dient te worden. Na het kort drukken op de resettoets, kan het ca. 10 sec. duren voordat het toestel weer opstart.

F-code: Foutcode

Bij deze storing dient de oorzaak ervan opgelost te worden, waarna het toestel vanzelf, dus zonder dat de resettoets hoeft te worden ingedrukt, weer in bedrijf komt.

Traag op temperatuur komende cv-installatie

Controleer in dit geval het volgende:

  • Staan alle radiatorkranen open?
  • Staat de kamerthermostaat op de gewenste temperatuur (of hoger)? U kunt eventueel bij erg koud weer de ingestelde nachttemperatuur iets hoger zetten.
  • Is de maximum cv-temperatuur hoog genoeg ingesteld?
  • Indien de weersafhankelijke regeling van het toestel is geactiveerd, is de goede stooklijn ingesteld.

ONDERHOUD

Dit toestel heeft minimaal eenmaal per twee jaar een onderhoudsbeurt nodig. Neem hiervoor contact op met uw installateur of onderhoudsbedrijf.
De onderhoudsbeurten en eventuele reparaties mogen alleen door deskundige installatie- of onderhoudsbedrijven worden uitgevoerd. Regelmatig en goed uitgevoerd onderhoud kan tussentijdse storingen voorkomen en hiermee blijft het toestel in optimale conditie.

Staat

Nieuw, Revisie-OK

Scroll naar top