Agpo DT2 Aquasol print, ( 400sec. gl Led nieuw ), 1530223

140,50

Dit is een nieuw onderdeel van Jurrenco. Wij zijn al 25 jaar actief met gereviseerde elektronica en ventilatoren. Op de gereviseerde onderdelen met een REVISIE-OK label wordt 3 jaar garantie gegeven. Voor meer Agpo/Ferroli onderdelen zoek bij onderdelen/cv onderdelen.               Prijs is excl. B.T.W.

Dit onderdeel wordt toegepast in: Agpo/Ferroli – Aquasol  zonneboiler. Schakeltijd is 400 sec.

Agpo DT2 Aquasol print, 400sec gl Led

De AGPO AquaSol  is een zonneboiler welke met behulp van een zonnecollector aanwezige zonne-energie invangt en opslaat in de boiler. Vanuit de zonneboiler stroomt het water via het naverwarming toestel naar de warmwater tappunten. Hierdoor ontstaat een besparing op energie voor warm-tapwater.

Vorst bescherming

Zodra de buiten temperatuur onder de 3°C daalt treedt de vorst bescherming in werking. Hiermee wordt voorkomen dat de collector en of de leidingen kunnen bevriezen. Als gevolg hiervan kan de temperatuur in de boiler lager zijn dan verwacht.

Bedrijfsstatus

Op het display (fig. 1.1) kan de temperatuur en het functioneren van de Agpo DT2 Aquasol print 400sec gl Led afgelezen worden.
Indicaties op het display. Als het water in de boiler een temperatuur van 60°C of meer bereikt, zal de naverwarmer worden uitgeschakeld.

Storingen

De regeling van de uw zonnewarmte boiler is in staat om door middel van een code het functioneren van de boiler
weer te geven. De codes zijn herkenbaar als knipperende cijfers (71 t/m 77). De codes zijn omschreven in hoofdstuk 11 van de montage handleiding.
Bij het optreden van een storing aan de zonneboiler wordt de levering van warm tapwater volledig overgenomen door de naverwarmer, en blijft u het gebruikelijke warmwater comfort houden.

Geen oplichtend display

Mogelijke oorzaak en oplossing:

  • Stekker zit niet in het stopcontact;
    Steek de stekker in het stopcontact.
  • Er staat geen spanning op het stopcontact.
    Controleer dit door een ander apparaat (b.v. een looplamp) op het stopcontact aan te sluiten.

Overige storingen

Alle overige storingen (codes 71 t/m 77), of het herhaald voorkomen van storingen, duidt op storingen die alleen door uw installateur kan worden opgelost.

Mocht er een situatie zijn waarin er geen levering van warm tapwater is, of dat het tapwater niet op temperatuur is, dan is er een storing aan de naverwarmer en niet aan de Agpo DT2 Aquasol print 400sec gl Led. Raadpleeg hiervoor de handleiding van de naverwarmer

Staat

Nieuw, Revisie-OK

Winkelwagen
Scroll naar top